U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ruime op te frissen herenwoning met tuin en garage in centrum van Ieper. - 8900 Ieper

Omschrijving

In het centrum van het historische Ieper, vindt men deze verrassend ruime herenwoning terug met 4 slpks (mogelijkheid tot 6 slpks), een zonnige tuin met een prachtig zicht op de St. Niklaaskerk en een garage.

Deze charmante woning is ingedeeld in een gelijkvloerse verdieping met Inkomhall (5,30m²), ruime woonkamer met veel lichtinval en zicht op de zonnige tuin, ingerichte keuken met een vaatwas, elektrische kookplaat, dampkap, spoelbak, koelkast en aan- en afvoer voorzien voor wasmachine, eetruimte die ook als bureau of slaapkamer kan dienen (16,80m²), ruime slaapkamer (12,50m²), apart toilet, badkamer (5,40m²) met dubbele lavabo, ligbad en toilet, binnenkoer (28m²), en een garage (11,5m²). Op het eerste verdiep zijn 3 ruime slaapkamers (13,45m² - 12,80m² - 8,60m²) en een badkamer met douche, lavabo en toilet. Op het tweede verdiep is de ruime slaapkamer/hobbyruimte (44,10m²), opgesplitst in twee delen, met mogelijkheid tot het bijmaken van 2 extra slaapkamers of 1 master bedroom. Buiten is een zonnige volledig afgesloten tuin met zicht op de St. Niklaaskerk.

De woning werd reeds gedeeltelijk vernieuwd, onder andere het dak- en zinkwerk werden vernieuwd en het merendeel van de ramen is voorzien van PVC met hoogrendementsglas. Daarnaast werd er reeds isolatie voorzien in de vloer, het dak en de muren. Er is verder ook de mogelijkheid om een garagebox bij te kopen op wandelafstand van de woning.

Extra's: Regenwater en stadswater - droge kelder voorzien (18,15m²) - cv op mazout



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vancayzeele