U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Omschrijving

Prachtig gelegen ruim appartement met zonnig terras en optionele dubbele garage.

Dit prachtig dakappartement is gelegen in één van de meest gegeerde Residenties te Ieper nl. "De Waterkant" aan de Haiglaan. U heeft er een prachtig zicht op de Vaart en het vele groen in de omgeving. De ligging is uiterst centraal zijnde op wandelafstand van het centrum (5min), nabij Delhaize, bakker, beenhouwer, ... Verder is er een vlotte verbinding met de Noorder- en Zuiderring.

Indeling:
inkomhal (5m²) - ruime living voorzien van airco + verwarming met warmtepomp (40m²) - open ingerichte keuken (8.70m²) - keukenberging (4m²) - zuid-gericht terras (12.85m²) met prachtig zicht - nachthal (3.10m²) met gastentoilet - 2 slaapkamers telkens voorzien van maatwerk inbouwkasten (15.80m² - 13.80m²) - badkamer met ligbad/douche en lavabomeubel (5.20m²) - apart toilet in 2de slaapkamer

Verder is er een individuele kelderberging nr 16 (5.75m²), een dubbele garage (nr. 30-31) met elektrische sectionale poort (29m²), een gemeenschappelijke fietsenberging, een gemeenschappelijke vuilnisbakkenberging en een plaats waar uw auto binnen in de kelder kan gewassen worden met regenwater.

De dubbele ondergrondse garage voor 2 wagens is een uitzonderlijke troef en kan optioneel aangekocht worden, liever een enkele garage? Ook dit is mogelijk in plaats van de dubbele garage.

Extra: - nieuwe warmtepomp (2023) - vloerverwarming - overal maatwerk inbouwkasten - overal dubbele beglazing aanwezig - dakisolatie - muurisolatie - airco - elektrische zonnescreens aanwezig - blanco elektrische keuring






Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vancayzeele