U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8908 Ieper

Omschrijving

Charmante vrijstaande woning met garage en zonnige tuin met landelijk zicht op 865m²

Deze charmante vrijstaande woning geniet van een centrale ligging tussen Ieper en Dikkebus en biedt een perfecte combinatie van ruimte zowel binnen als buiten en een panoramisch uitzicht over de velden.

Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, een ruime leefruimte met eet- en zithoek, een volledig ingerichte keuken met eethoek en toegang tot de kelder, garage en een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Een gezellige veranda biedt een prachtig uitzicht op de tuin en zorgt voor een aangename plek om te ontspannen.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers en op de zolderverdieping bevindt zich een extra slaapkamer en een open zolderruimte.

Met een royaal perceel van 865m² voorzien van verschillende buitenbergingen is er volop ruimte om te genieten van de buitenlucht en de natuurlijke omgeving.

Deze woning biedt heel wat ruimte terwijl de charmante uitstraling en de prachtige tuin met open zicht het plaatje compleet maken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vancayzeele