U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Nieuw kwalitatief project met appartementen, handelsruimtes en garages. - 8840 Oostnieuwkerke

Omschrijving

Trots stellen we Residentie De Brieke aan je voor. Het nieuwe woonproject is zeer centraal gelegen tussen Ieper en Roeselare, heel goed bereikbaar, ligt aan de stadsrand met vlotte verbinding naar het centrum of wat verder naar de A19 en bestaat uit 12 zeer ruime appartementen met 2 à 3 slaapkamers en 2 handelsruimtes. Er worden tevens 8 garageboxen en 9 staanplaatsen voorzien, deze zijn bereikbaar via een doorgang midden van het gebouw en liggen achteraan op privaat terrein.

De architectuur speelt met neutrale zachte contrasten en zorgt voor een tijdloze uitstraling. We mogen dus gerust stellen dat residentie De Brieke om verschillende redenen uw aandacht verdient: het is goed gelegen, de inrichting van de appartementen is doordacht, de aanblik is fris en het wooncomfort onovertroffen. Kortom, een residentiële topper die het wonen in Zonnebeke méér dan af maakt.

Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit en comfort voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling bergruimte en privacy. Door elk appartement te voorzien van grote glaspartijen kan men genieten van veel lichtinval, wat de kwaliteit van het wooncomfort verhoogt.

Ook als je geïnteresseerd bent in een appartement als opbrengsteigendom, dan is Residentie De Brieke een aanrader. Een van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijskwaliteitsverhouding. Zo ben je zeker van een rendabele investering.

Vergeet bovendien niet dan je bij de aankoop van je appartement of opbrengsteigendom ook je eigen inbreng kan doen wat betreft de keuze van materialen en inrichting. Zo zet je je toekomstige woonst volledig naar je hand. Leuk en interessant, toch?

Kom zeker eens langs voor meer informatie over dit project.
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vancayzeele