U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8980 Zonnebeke

Omschrijving

Kwalitatief gerenoveerde woning met grote tuin/weide en landelijk zicht.(1.541m²)

In Zandvoorde op slechts 5 minuten rijden van de oprit A19 vinden we deze kwalitatief gerenoveerde woning terug waar je kan genieten van de rust en ruimte.

De indeling van de woning is als volgt. Via de inkomhal kom je bij de voorplaats/technische ruime en het gastentoilet. Terug in de inkomhal kom je tot bij de ruime leefruimte met gezellige eet- en zitplaats. Van hieruit hebben we rechtstreeks toegang tot de hoogwaardig ingerichte open keuken met een gezellige zithoek en aansluitend een bar/speelruimte/bureau. Beide zijn voorzien van grote raampartijen waar je een prachtig open zicht hebt over de tuin. Er zijn tevens een ruime bergruimte en volledig ingerichte wasplaats.

Op de eerste verdieping komen we via de ruime nachthal bij 3 volwaardige slaapkamers en bij de badkamer uitgerust met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet. Er is tevens een ruime geïsoleerde zolderruimte.

Buiten is er een prachtige tuin deze is voldoende ruim voor iemand die graag wat dieren wil houden. Er is een ruime buitenbergruimte en een oprit voor verschillende wagens.

Kortom een woning waar kosten nog moeite gespaard zijn om er een pareltje van te maken.
Leg uw afspraak vast en ontdek nog meer troeven ter plaatse.

- voorgevel werd nog niet gerenoveerd ( de bakstenen zijn wel reeds aanwezig voor deze renovatie )
- conforme elektrische keuring
- regenwater


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vancayzeele