U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Centraal gelegen vernieuwde woning met tuin garage en uitweg. - 8970 Poperinge

Omschrijving

Deze eigendom werd in 2011 volledig vernieuwd met oog voor detail, gebruik van duurzame en energiezuinige (EPC: 127 kWh/m²) materialen en behoud van het landelijke karakter!

De woning bestaat uit een gelijkvloerse verdieping met inkom, gastentoilet, volledig ingerichte keuken (inductie kookplaat, koelkast, vaatwas, dampkap, combi-oven en stoomoven) met prachtig zicht op de tuin, ruime garage met elektrische poort en toegang tot de kelder. Op de voute vinden we een zeer gezellige leefruimte met trap naar hobbyruimte/bureel/slaapkamer. Op het eerste verdiep verdeeld de nachthal 3 ruime slaapkamers met telkens een mezzanine en behoud van de houten balken, een badkamer met dubbel lavabomeubel, bad en inloopdouche, een apart toilet en een bergruimte.

Buiten vinden we een volledig aangelegde zuid-west gerichte tuin met visvijver, ruime buitenbergingen +/- 50m² ( deze bieden mogelijkheid tot kangoeroewoning/ b&b / vakantiewoning / zelfstandige activiteit. De woning is bereikbaar langs achter met de wagen (mogelijkheid tot plaatsen extra garage).

KI: €727: mogelijkheid tot klein beschrijf!




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vancayzeele