U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Rustig gelegen villa met grote tuin en twee garages. - 8980 Zonnebeke

Omschrijving

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk in Zonnebeke kom je op het einde van een doodlopende straat deze instapklare, energiezuinige (118KWh/m²) villa tegen. Deze is gebouwd in 2005 en is gelegen op een grondoppervlak van 652 m². Deze woning is op het gelijkvloers ingedeeld in een inkomhal, gastentoilet, lichtrijke woon- en eetkamer met gezellige gashaard en open keuken ( volledig nieuw* ) , 2 ruime garages en wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, een bureauruimte mogelijk om te vormen tot 4de slaapkamer, een badkamer ingericht met bad, inloopdouche, lavabomeubel en apart toilet. Verder geniet deze eigendom van een zolder, grote tuin en aangelegd terras.

Deze eigendom is tevens voorzien van:
- 34 zonnepanelen met nog voor 14 jaar certificaten!
- alarmsysteem
- regenwater 10.000l


*De keuken is volledig ontworpen op maat, werd geplaatst eind mei 2018, en is volledig ingericht met grote koelkast, vaatwas, kookplaat ( inductie zonder kookzones), oven en microgolf mooi weggeborgen achter kastdeur.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vancayzeele